top of page

Reviews

Laat hier uw review achter voor Hip & Stip om ons als bedrijf te blijven ontwikkelen voor jou als klant en de beste service te bieden! Alvast bedankt!

Geef ons feedback
We horen graag wat u van ons vindt.
SlechtRedelijkGoedHeel goedGeweldig

Bedankt voor het delen van je feedback met ons!

Super leuke spullen, snelle service online!

Zo'n fijne service, en vooral heel snel verstuurd.
Leuke merken voor mijn kids en voor mijzelf, ik ben fan!
Ik shop graag bij Hip & Stip, en kijk vooral bij leuke interieur spullen.. Zo leuk!

Mooie kinderkleding. Veel extra services, vragen worden snel beantwoord. Je koopt de spullen online met de service van een echte winkel. Leuke accessoires en tassen. Top winkel.

Superleuke winkel, mooie merken, prachtige spulletjes. Al heel vaak iets besteld en ook een paar keer in de winkel geweest toen ik in de buurt was. De 'stenenwinkel' is er nu niet meer, maar gelukkig is Hip&Stip via Facebook gewoon doorgegaan. De service van Petra is echt super, iets opmeten is dan ook nooit een probleem.
Alles wordt snel verstuurd en mocht iets toch niet naar wens zijn dan is retour sturen geen probleem. Al heb ik dat in al die jaren nog maar 1 keer hoeven doen, bij twijfel is de opmeet-service namelijk echt ideaal, dus dan zit je eigenlijk altijd goed. Een dikke 10 voor Hip&Stip!

Supergoede service en altijd snel antwoord en supersnelle levering! Nooit teveel gevraagd om even de maten op te meten als ik online kleding bij Petra bestel. En mocht het onverhoopt toch niet goed zijn, dan kan het altijd weer retour. Aanrader om hier je hippe en stoere kinderkleding te bestellen!

bottom of page